Een autimistisch atelier…

SONY DSC

Wat kan dat zijn, of worden, … een autimistisch atelier?

Is het iets mysterieus, iets onbekends, iets wat je nog niet kent?

Heeft het iets intimistisch, iets waar een geborgen en veilig gevoel van uit gaat?

Klinkt het ook wat optimistisch?

Het lijkt in ieder geval ook een beetje op autistisch.

Wat we willen zijn, is een werkplek waar je, als mens met autisme, met verf en vele andere materialen en technieken, beeldend expressief aan de slag kunt. Om te ontdekken en te verbeelden wat je zelf hoort, ziet, voelt, ruikt of smaakt. Zo wordt het zichtbaar voor jezelf en de anderen. Dat klinkt misschien een beetje mysterieus.

We willen het heel erg bewust, klein houden. We werken in groepjes met maximum vier personen, in een klein atelier, in een stil gebied, waar je ook kan genieten van de natuur in en rond de tuin. Zo bieden we rust en intimiteit.

Word je daar al wat optimistisch van?

Breng dan gerust ook jouw autisme mee, dan maken we er samen, iets nog mooier van.

Of een heel klein beetje, iets autimistisch, misschien.